Saturday, 6 August 2011

Day 5 – What makes you different from everyone else?

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh..


La ni buat cerita tak payah banyak ayat....guna gambaq ja...bhahaha!!! 
cakap banyak batal posa...bhahaha!


apa yang menbezakan haku dengan budak-budak lain...yeahh..."S.I.Z.E" 


Alhamdulillah ngan "S.I.Z.E" camnih haku masih mampu hidup berdikari, mampu berlari, mampu buat orang lain tersenyum, mampu buat orang lain bahagia...haku rasa tu dah memadai, alhamdulillah juga sebab masih ada orang yang sentiasa sayangkan haku...alhamdulillah ^_^...



***Sejak ade Encik Abam....rasanya "tiap hari sayang"

Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh..


ni je nak tunjuk...okbai!

Day 3 – Your idea of the perfect first date.

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh...

Hmm...ini hari ketiga, hari ini agak susah sikit tajuknya...bahahaha!!..agaknya apa yang jadi untuk "First Date" haku nanti??..idea..idea sila marii...plinggg!...masuk picture untuk bagitau semua orang....
hah...ade sapa-sapa nak bangkang?..first-first date haku dah bagi idea ajak nikah....syoknya kawin bhahahaha!!!




***gile, date tu hapa??...

Friday, 5 August 2011

MOOD MEREWANG KE KOREA UTARA

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh...

Hari ni mood tak berapa okey sebab haku baru dapat mesej dari kawan sekelas haku...mesej yang haku tak sangka-sangka pon, ingatkan encik abam yang mesej...ecited kejor hanpon tadik..

Missy C                 : "ko ltk gambar ape kat wall Dato'M?...kitorang gaduh dah ni...ishh..."

tergamam jab ~.~

Krafman Julia : "sori la...mana haku tau jadi camtu..."


Missy C             : ...tension aku, dah ar.."

kisahnya cuma gambar ni je...

Haku cuma ecited. bila Missy C nak kawen...haku ecited lebih, haku lukis gambor ni kat kelas...haku tunjuk kat Missy C, dia senyum jek...tapi sekarang...dia marah-marah...

jab tadi Missy C tanya haku dah buang ke gambar tu...haku jawap "dah"...dalam hati haku nak kata je, "bukan je gambor tu haku buang...siap unfriend lagi..biar kaurang tak jumpa haku dah...kan lagi seronok camtuh? ..."Haku ngah emo ni...emo sangat....okbai!...





***Nak je nekad-nekad kata,..."nanti ko kawin haku tak akan pegi....!"......astarghfirullahalazim....

Thursday, 4 August 2011

Day 2 — Your favorite movie

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh...

hehehe...awal je hupdate ek?...mata tak berapa ngantuk so ade masa untuk haku online sementara tunggu encik abam membalas mesej haku...mmm, tu kalo tak balas kompom tidolah, kan haku dah habaq duduk kat sini bizi, memanjang je bizi...nak meeting-meeting ngan encik abam pon tak dan, haishh...

Okeh, Day 2, hari kedua...meh haku bagitau kaurang, kalaulah di bagi pilihan cerita yang haku nak tengok kat TV sekarang, Astro selalu main cite ni, cite ni!!! haku je tak dapat tengok, mental betullah!!. Haku akan pilih cite nii..tak kira berapa kali pun kaurang tanya, haku akan kata camnih...


hehehe...otak! nak makan botak! botak!...bes betullah cite nih, haku tak jemu okeh?...tapi sayang kat sini jangankan Astro, TV pon takdek wuuwuwuwuw...


**tunggulah haku kawen ngan encik abam, haku beli TV LCD 42' ....bwekkkk!

Wednesday, 3 August 2011

Day 1 — Your favorite song

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabaraktuh...

cabaran 




bermula 


sekarang



Untuk dua minggu kebelakangan ni, ni ialah lagu febret haku...haha sebab?..takde sebab, haku suke je...

**Kaurang tak geli mat..mat..mat..ngan lagu jiwang kan?...hak!hak!hak!