Saturday, 9 July 2011

TENG'S BRO SEBAB KRITIK BLOG DEN!

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh...
    Den nak ucap terimo kasih sobab bro-bro ngan sis-sis sudi komen belog den ni hah, segalo pembaikan dah pon den buek dari sogi background yang golap dah den corahkan, comment yang ado kek bawah tiap-tiap entry dah pon den pop up kan, mister link yang mengganggu entry-entry den, dah den nyahkan beliau kek bawah, tulisan yang godabak pon dah den tukau kasi kocik...dan den porasan belog den nampak sogar sikit berbanding sobolom ni haa...tengs yoo...



**Orang nogori sila komen logat den pulak...botoi ka tak...

Thursday, 7 July 2011

" BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ? "

sila klik untuk join sama hokeh?..

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh...yezzaa yaa ekau-ekau...hari ni den nak join segmen Ben Ashaari yang bakal meletopkan belog den untuk kali keduo, bayangkan masa den join segmen Gegar Blog dua tiga hari lepas.. Feed back dio molampau-lampau selalue takde sapa komen entry den...sob!..sob!...sob! tapi pas masuk segmen anjuran BA nih, market den naik haa..den tau dah segmen BA memang anjakan paradigma buek den...

Sobolum ni takdo sapo berani lagi komen molampau-lampau kek belog den, agaknya mereko tau dan sodar bahawasanya kalo mereko kritik habis-habisan den nak poie BOM blogspot  mereko..hahahaa...ha takut la tu...kalo ekau berani komen la molampau-lampau yo..ekau tak tau den ado senjato persendirian...den tembak ekau! beng! beng! beng!


**bro, komen aa..apa lagi?...