Friday, 6 May 2011

AL-FATIHAH BUAT MEREKA YANG TELAH PERGI

Assalamualaikum w.b.t..
Pertama-tama marilah kita sedekahkan Al-Fatihah buat 3 anggota Kursus Kejuruteraan Automotif yang telah kembali ke rahmatullah pagi tadi...jam berapa haku tak tahu, tapi pagi tadi bilik haku memeng kecoh...adeii haku tak marah pon nak bising-bising, tapi kecwa gak takde sapa nak info haku, kawan-kawan pon tamo info, apelah korang ni...ni haku gunakan deria telinga lintah haku ni hah...mencurik tu salah tapi curik-curik dengar tak salah kot....haha..opss! ni entry serius...

Monday, 2 May 2011

CANTEKNYA HEADER HAKU!!!



Assalamualaikum, bagi yang biasa terjah-terjah belog haku...setat harini 02 May 2011 haku sajikan header yang cun melecun, hope ngan header haku ni, makin bertambah-tambah la viewer haku hahaha...

Haku cuma tulis tentang haku, kehidupan aku...saja nak share ngan kaurang la...pasnih ase nak tuka template lak ahahii...okeh meh nak pomosi EBT tapi tempahan terhad tau, selau-selalulah terjah belog EBT untuk tempahan Header + Template kompom murah...ni FB EBT okeh...haku nak cari idea lak nih....take care tau..