Saturday, 2 April 2011

KU SANGKA PANAS SAMPAI KE PETANG

Assalamualaikum oll...ape khabar arini?...ada sehat?.haku sehat alhamdulillah, cumaa...cumaa...ha! kata sihat tapi duk cuma-cuma, tak berapa nak okeh la...kalo kaurang penah baca entry nih kaurang tahu la haku buat ape sekarang nih...

Yaa haku dah kembali ke Sekolah...dan harini hari ketiga haku ada kat sekolah, kaki haku sangat sakit...ingatkan datang boleh masuk kelas belajar-belajar, mewarna, vandalisme  men kejar-kejar ngan student lain. Last-last haku lak yang kena kejar. Kesnya bila haku ni chubby sumpah tak mengaku gemuk haha so haku dipakse! haku dipakse melarikan diri setiap hari. Oh sungguh kasihan!...haku dah turun 3 kilo...wahh suka ja hati haku kan?...

*******
haku ter"blogwalking" lak..hahaha...ngntuk betul lah, jab haku abiskan entry arini dulu. Humm...arini sabtu haku kena belari, besuk ahad pon kena berlahi harap-harap, ade penurunan.

**tajuk cam takde kenamegena je, haku ngantuk giloss....babai

Wednesday, 30 March 2011

HAKU BIZI TAK HENGAT!

Assalamualaikum....
kerana sangat bizi...haku ta sempat nak hupdate belog haku...sian kau belog, ni baru dua tiga hari, pasnih maybe sebulan dua haku kena lupakan kau....ohhh kasihan, masih ada draf yang belum di publish...rasanya tak sesuai, nak renovate bleog pon tak dan...aih..tapiii...haku akan tetap curik masa walo haku tau mencurik tu bedosa, haku akan update gakkk!!!

**sayang kamoo belog, jangan kisah kalo haku tak hupdate ko sebulan dua...haku still sayang ko..