Saturday, 19 March 2011

Haa..abis part 1 kita masuk part 2 pulop...ohh hujan belumpun berhenti, ni misti sebab Soleha ngan Erna nyanyi tadi, ishhh...haha...pas pusing-pusing dalam Pasaraya Billion, kita pusing luar Pasaraya Pasaraya Billion lak...takde dah amoi cun...huhu...
ASSALAMUALAIKUM...harini hari sabtu, haku cuti...Soleha cuti...Erna pon cuti, wahh...sangat seronok bangun lambat hahaha...Pelannya hari ni haku nak pegi mandi kat TUPAH, tapi tetiba si Soleha takmoh ikot... Alasanya mulut beliau bengkak!..memang bengkak pon sian dia...tapi ajak pi karoke mau pulak....terpakse haku kenselkan saja perkelahan itu...then buat plan lain...

Friday, 18 March 2011

ASSALAMUALAIKUM W.B.T


S.U.M.A.N VILLAGE...hah! biasa dengaq dak?...SUMAN VILLAGE ni ada satu kat sini!...haku google la tadi kot-kot ade signboard tuh, tapi yang ada cuma...
tett...tett...tett....tu bunyik mesej henpon haku...(bunyik henpon murah kan?)

Assalamualaikum...

adek haku mesej tadik...camni bunyiknya " Salam, Tok Melah nak kena operate nanti, sakit barah usus. Sian tok..." * * *Terkesima jab* * *

Thursday, 17 March 2011

Assalamualikum wbt and good morning, haha dah pagi...dua tiga hari ni rasa malas nak tido awai...tahla agaknya  nak praktis keadaan duk sekolah nanti...harini jumaat 18 Mac 2011, ohh...besok kawan haku nak tunang kat penang, mintak-mintak besok tak di isytiharkan hari bekerja...harap sangat...
KLIK BANNER UNTUK KETERANGAN LANJUT
Assalamualaikum wbt...kaurang tahu?..bila mana haku akan masuk sekolah lagik?...yahh...belog ni haku bukak pon sempena pemergian haku ke medan peperangan acehh! overnya kauu...haku masuk skolah semula der...tapi haku sekolah 10 bulan jek, kalo takder aral takder RTU (Return To Unit) insyaallah haku dah bleh tamatkan persekolahan haku tuh....seram...meram jek nak pegi sekolah, banyak persiapan lagi yang haku nak buat nih...dan agaknya, kalo lama tak hupdate tu tak dan la hahaha...

Wednesday, 16 March 2011


Assalamualaikum wbt...selesai sudah clearance haku kat sinih...hehe, suka! suka! tapi ader lagik je yang tak settle, huish!...TATADEMOT, ngapa lah kamu mati? sob..sob..dekat sebulan try untuk settlekan benda ni tapi setiap kali buat pemeriksaan kena amik masa sampai seminggu untuk dapat keputusan, X-ray seminggu, chek dara...h seminggu, tapi ni dah 3 minggu tak siap-siap...hangin la skek ngan budak RSAT, kita ni dah la tak biasa buat...dua tahun sekali je buat, bukan nak terangkan awai-awai camano nak buek.. hangin la sebab haku dah tanya step by step...jawapan yang depa bagi amat menyakitkan hati jek...bila lah nak settle nih...
Assalamualaikum...dan selamat pagi, yah! dah nak masuk jam satu, haku jugak yang takleh tido...sedangkan mereka mereka dah berkeroh dengan jayanya, takde lah...depa semua baru balik dari kem masing-masing. Semua orang ada perasaan so kaurang misti biasa ecited atau teruja atau kata lainnya ade something yang buleh buat kaurang berenti sat sebab nak tengok sesuatu...haa, apedia?...ce cite..ce cite...
Assalamualaikum...hehe, kaurang tak kenal haku kan?...gud..gud...meh haku kenalkan diri, Ehem! Ehem!..."TAK KENAL MAKA TAK CINTA" nama haku JULIA, umoq haku DUA PULUH LIMA, jangan duk tanya dua tiga kali umoq haku, putaq pala sat gi... Asai PAHANG, apekejadahnya orang PAHANG tapi pakai LOGHAT UTARA???...yaa kejadahnya menjadi-jadi sejak 3 tahun yang sudah, dimana Krafman Julia ditempatkan di Kem Lapangan Terbang, Sungai Petani Kedah. Rasanya tak salah dah kalo betukaq loghat...huhu...
Assalamualaikum, entry ketiga hari ni...ngape ntah haku semangat jek nak hupdate, padahai haku tau takde sapa-sapa pon baca belog nih, haku memanggg syok sendiri...takpelah, haku taip...haku baca...

heh! ayat cam mintak belas kasihan jek...haha, Assalamualaikum BOLEH ENCIK/ TAN SRI/ YB/ TUAN/ PUAN/ CIK mek molek tolong haku tak?...

assalamualaikum semua...apa habaq?...pada mana yang kenal haku tu kenallah, yang tak kenal tu tetap tak kenal..jadi marilah kita berkenalan, haku Julia, cehh nama sweet gile...gile kentang geli..teringin gile buat belog pastuh kaurang tak tahu sapa pemiliknya...haha...haku tak sekuat tuh, haku selalu je nak pomosi diri sendiri.. maklum la haku ni single mangle lagik...ohhh hidup bersendirian amat sunyi tapi haku dah terbiasa, sebab tu bile haku lupa msg pakwe haku, ehh...tadi kata takde pakwe kan?...ko cakap cam keling la julia...ehehe.. kantui disitu, yelah haku suka kat beliau...haku SS kaurang puas hati?...huhu...okeh sambung balik...sebab tu bile kadang-kadang haku tak habaq haku balek kampong dia tanya "awat tak habaq?...'' haa, nak jawap apa?...jawap jujur jela haku lupaaa...tu lah lama sangat sendirian berhad.