Thursday, 4 August 2011

Day 2 — Your favorite movie

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh...

hehehe...awal je hupdate ek?...mata tak berapa ngantuk so ade masa untuk haku online sementara tunggu encik abam membalas mesej haku...mmm, tu kalo tak balas kompom tidolah, kan haku dah habaq duduk kat sini bizi, memanjang je bizi...nak meeting-meeting ngan encik abam pon tak dan, haishh...

Okeh, Day 2, hari kedua...meh haku bagitau kaurang, kalaulah di bagi pilihan cerita yang haku nak tengok kat TV sekarang, Astro selalu main cite ni, cite ni!!! haku je tak dapat tengok, mental betullah!!. Haku akan pilih cite nii..tak kira berapa kali pun kaurang tanya, haku akan kata camnih...


hehehe...otak! nak makan botak! botak!...bes betullah cite nih, haku tak jemu okeh?...tapi sayang kat sini jangankan Astro, TV pon takdek wuuwuwuwuw...


**tunggulah haku kawen ngan encik abam, haku beli TV LCD 42' ....bwekkkk!

No comments: