Saturday, 13 August 2011

Day 13 – What kind of person attracts you?

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh...

Ciri-ciri orang yang menarik minat haku....ni secara rawak hokeh?..tak der diskriminasi jantina yerk...

  1. AWEK/BALAK YANG CUN/CHUBBY - adapun yang tak cun bukab haku tak suke, cuma jenis ini lebih menarik minat haku untuk men"tengok" mereka...jangan kecik hati, manusia ciptaan tuhan semuanya cantik.
  2. AWEK CUN/CHUBBY YANG PAKAI TUDUNG - katakan haku tengah tengok-tengok profile awek-awek kat tagged, yang pakai tudung tu haku bagi lebih perhatian, sebab...sebab haku nak belajar berfesyen, tambah pulak yang size XXL, huh! lagi la haku berkenan, haku nak belajar macamana nak dapat keberanian untuk berfesyen di khayalak.
  3. AWEK/BALAK  CUN/CHUBBY YANG PETAH BERKATA-KATA - seriously haku bukan lah seorang yang ramah dan mudah mesra, sebab tu haku tak ada kawan rapat, itu tak pelik hokeh?..perlu ambik masa untuk mengenali haku...jadi bila bersama dengan orang yang petah, ceria dan banyak cakap nih, haku jadi terikut...haku nak jadi peramah je, bukan pengumpat yang cakap bayak...bohong pon banyak.
  4. AWEK/BALAK YANG PENDIAM - bhahahahaa! haku suka kacaw bangsa ini, bukan untuk dijadikan "BOY TOY/SISTER" hokeh?...kaurang ingat haku ni mama bosan ke?...selalunya orang yang pendiam ni ada banyak pengalaman manis/pahit, jadi dengan berdiam depa dapat selesaikan masalah diorang...kau jangan sampai jumpa haku, dapat?..
  5. AWEK/BALAK YANG SUKA MENYOROK-NYOROK - haa...kaurang jangan ingat takde manusia jenis ni, pemalu gile sampai pompuan/laki tegur pon bleh lari...uish dasat. Golongan ni pon sama, jangan sampai haku jumpa kau...
kesimpulannya, manusia ni lebih pandangkan pada zahir...er maksud haku bukan zahir semata-mata cuma pandangan batin hanya nampak di kemudian...sebab tu ade pepatah melayu kata..."DONT JUDGE BOOK BY DISCOVER"...tak kenal maka tak cinta..



*** heh...ayat cam takder kena mengena dengan tajuk je...

No comments: