Saturday, 13 August 2011

BERNAFSU KEPADA WANITA

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh...

Bicara tentang nafsu, haku pernah terbaca satu artikel dari internet yang mana diceritakan ketika datangnya bulan ramadhan al mubarak ni memang syaitan di ikat, namun tidak bagi nafsu...nafsu mengambil alih tugas syaitan di mukabumi untuk menyesatkan umat manusia...tengoklah bertapa syaitan tak pernah berputus asa, siap main ganti-ganti macam acara balapan pulak...

Tapi ape yang haku nak story ni ade kena mengena ngan nafsu, nafsu terbahagi kepada 7 jenis, itu yang haku baru google tadik, sebelum haku google pasal nafsu tadik...sebab tu haku buat entry nih, sebenarnya haku tak sengaja terbukak 1 page ni...dengan tak sengaja...dan bukan dengan sengaja haku ter"bernafsu" nak tekan klil..klik..klik..

yaww...walaupun haku 100% wanita sejati, nak la juga terai-terai klik...kot la nampak yang pelik-pelik, harem yang kuar tulang temulang jek...cess...bhahaha! tulah kau....layan nafsu sangat bulan-bulan puasa ni.... kesimpulannya, bersederhanalah...baik dari segi percakapan, pandangan, perlakuan...jangan sampai ter"benafsu" macam haku bhaahaha...tak patut betul X-Ray tunjuk tulang...tunjuklah yang lain ^_^....opssss!
***Lama tak main game, klik..klik..klik...

No comments: