Saturday, 13 August 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

klik banner kalo nak join eh..eh...huhu...

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan Salam Sejahtera...pagi ni haku nak join segmen BA..sapa yang tak kenal BA kan?...tak lama lagi BA Jn akan lahir, insyaallah...sama-samalah berdoa agar semuanya selamat, baik maknya...baik anaknya...insyaallah...err Ben Ashaari..belog saya bes tak?...

22 comments:

osHin said...

singgah ke blog best :)

H.J said...

tuan blog ni askar ke??ahaha..apesal ttup mata tu..ehehe

Cik Purple Pinkypuff said...

lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

Asyikin said...

join dan follow awak ^_^
ai ai captain

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Mohd Hazwan Hashim said...

1st time dtg sini tengok kot2 ada yg best :)

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

haslinda said...

hai... linda singgah sini :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

cx's said...

cx dtg terjah sini ke blog best! Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

Nadzirah K. said...

woot2..datang sini :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Anis Athia said...

singgah sini..best la blog ni ^_^

jom tengok blog anis best ke x? hehehe

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

QasehSuci said...

salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah sini...tapi x nak regging k...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Miss Nadya said...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

Miss Nadya said...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Zul Fattah said...

terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

Mr.Baiz said...

hye..selamat berkenalan..
blog awak best..nice..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

terjah dari segmen Ben

DoodleLicious said...

Hyeee...

Salam perkenalan, ^^

datang menjengah walopun tertinggal ketapi nak join, huhu..

kalo nak dudel free, singgah la ^__^

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Run Away said...

salam kenal...;d

Lulu Caldina said...

Hai awak!! :)

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

~AmyLiana86~ said...

hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...sory terlewat sikit..maklumlah byk sgt blog nk di review..hehe..blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html