Monday, 18 July 2011

MIMPI DI PATUK ULAR

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh...

Hari ni haku nak cerita  mimpi basah mimpi di patuk ular...haaa, cam ade cer je kan?...orang kata kalau mimpi di patuk ular tandanya dah dekat-dekat nak naik ke jinjang pelamin, betul ke?...hahaha...serius haku cakap wei tetiba jek haku terpikirkan baju nikah..

err...baju nikah ke sanding ni?..


anak yang ramai...come to mama bebeh!


 uuuuu...apa semua tu?...


Sekarang baru 1100am, ngah belajar Matematik Kejuruteraan, tak dapat tumpukan perhatian...Haku merenung jauhhhhh ke luar kelas, haku nampak pelamin...kaler putih dihias ngan bunga-bunga merah...

 cantek kan?...klik gambo kalau nak buat tempahan :) oii along
 haku pomot kedai ko, nanti bagi less sket masa haku kawen!


wuwuwuwuuu...haku tenung jauhhh lagi...then haku nampak...haku nampak!! pengantin lelaki tu!!..eww~ haku bukak enset Blackberri haku...ermm, dah  juta-juta kali haku ulang baca masage nih...haku tak jemu...


haku terkenangkan sameon someone...eishhhhh!!!! Kanapa kepala haku pikir kawin je nih?...kan haku ngah study!!! Argghhh, tolong haku Ma..ketuk-ketuk pala kat dinding kononya tensen sangat-sangat haha...

...astarghfirullahalazimm...henssssssss! tarik napas jab, hmm...kembali pada tajuk ek...sebenarnya haku tak pernah pon mimpi kena patuk ngan ulor...tapi...haku mimpi kena geget ngan ulor der...serius haku tak tipu, ulor tu kaler hitam panjang dalam setengah meter camtuh, masa tu haku lalu kat longkang...memang nampak dah ular tu tapi tak dan nak elak, haku ingatkan dia nak patuk, rupanya dia geget kaki haku hishh...geget tak lepas lak tu, haku bukan takut...tapi geli...haku duk jerit laa mintak tolong kat Kak Lang, Mak Ndek, Mak Mbang...tolong! tolong! tapi hempeh hampa...takde sapa nak tolong haku, cesss...%$#^&^% takpee...arini hari kauu...

Besoknya haku call ma kat kampung, haku ceta kat Ma, "Ma...semalam orang mimpi kena geget dengan ulor...ader orang masuk merisik orang tak??..."

Ma haku jawap..." Hahahahahahaha....huhuhuhu...manada la...." Tetttt!...sampai hati Ma
 :( tak jaga hati haku langsung...


**Err...mesej tu betul, tapi bila kantoi ngan kawan haku, "someone" tu just kata..."mesej-mesej biasa je tu"....hmm haku hampa...

No comments: