Monday, 11 July 2011

HUT KJLJD DAY 1

Assalamualaikum dan err...selamat pagi kot..jam dah pon pukul 0007H...kaurang pon mesti rasa hari isnin ialah hari yang paling malasss dalam hidup...kan?..heh..harini haku ditugaskan untuk buat senggaraan, persiapan untuk menyambut HUT KJLJD yang ke 54...yahh, macam Mejar Taha kata pagi tadi KJLJD dah 54 tahun sepatutnya anggota pon dah matang macam 54 tahun hehe..tapi haku baru 25 tahun la kalut-kalut nak pi mana?...

ehh...gambar ni, kenapa ada loreng?...baju putih? dan kasut spike?...ape semua ni?...terangkannn! sila terangkan!

Ini ialah tugasan, tugasan haku pagi nih boleh tahan la...membanting tulang memasang banting...oblik banner sekali, kitorang seramai 34 anggota ditugaskan untuk settle kerja-kerja nih, kerja ni kena settle pagi nih... sebab pagi karang ade raptai Komandan.

Maybe haku patot jadi photographer TD lah...sebab serius haku memang gila bergambar ^_^...anyway jom kita usha kerja-kerja mem"benner" dan mem"banting"...hehe..



Adnan pomosi Digi ^_^

ni la junior-junior haku.. 
situasi sebenar di balai pengawal..

Banner yang dah siap di pasang...kedut takpe, rehasle je... 
kiri lagikk...kiri lagikk!

okeh...tenung betul-betul kat background tuh ada tiang, tu la tiang untuk pasang banting...banting-banting ni takbleh pasang awal-awal takot kena sambar ngan orang-orang yang tak bertanggungjawab...


tu je cerita hari ni...tunggu HUT KJLJD DAY 2 pulak..


***dah ngantuk, kena tidor besuk nak pasang banting plak!

No comments: