Friday, 15 July 2011

HUT KJLJD DAY 5


Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia, harini haku dapat hupdate awal sebab keje siap awal...ehehe..tak siap lagi lah, memandangkan hari pon tengah hujan, tak dapatlah kita fitik ye...sedihnya, sob..sob..hahaha...ujan camni syok tidolah, tapi mata haku ni bukan jenis senang pejam, suka-suka hati nak pejam...haku tak boleh...so haku hupdatelah entry harini...


Alhamdulillah, 15hb Julai dah pun separuh hari, dah settle banyak keje, tinggal sikit lagi je nak tanggalkan semula banner-banner...banting-banting, dah 54 tahun KJLJD dalam perkhidmatan ATM...rasanya dah banyak perubahan yang berlaku, semoga perubahan yang berlaku ni memantopkan lagi KJLJD...wah!

seronok!...seronok!...seronok!...sebab sikit lagi nak abis event, last besuk je kot ade fitik pastu bleh berjimba-jimba ahahaha...ada rasa mau mandi laut...laut...laut...hari ni kalut sedikit so tak dapat nak ambik gambor banyak-banyak...sikit pun boleh lah ek..


pagi-pagi morning kitorang dah berada di sekitar padang kawad IJED Kem Kampung Sawah..


Brassband rejimen ke-2 Kor Armor DiRaja


sapa tak kenal ni lah dia Riffle M16 A1 5.56mm


band De'Electras...yang den bulat tuh Muhammad Ridzuan kawan sepergaduhan haku kat sini..

ohh..


pas habis menonton..


kena fitik pulak...


tapi takpe...


ikhlas


so



senyumlah!!!!



\(^_^)/





**Oyehh..malam ni pakai track suit, maknanya ada fitik...seronok!..seronok!..seronok..!

2 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe.. semangat keja !

KRAFMAN JULIA said...

hehe...mesti-mesti..jom la keje :)