Sunday, 10 July 2011

Cerita ku di Bulan Ramadhan

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh..


korang klik pon tak dan dah nak join segmen ni huhu...

Ni story haku masa tahun 2006, yezaaa...masa tu haku rekrut kat Pusasda...kaurang tau jelah betapa panasnya Port Dickson nih...nak dijadikan cerita masa haku training tu cam biasa gak cuma takde time break cam hari-hari bulan tak puasa...

Setakat pagi sampai pukul 1000H tu okeylah lagi, masuk je pukul 1200H....semua dah pun melepek, masa tu kita bleh nampak macam-macam ragam, kepala dalam locer, masuk tandas tak keluar-keluar...yang segarrr je sepanjang hari...tu semua muka tak puasa la tu...

Yang best ada bazar, walaupun bazar kat Pusasda tak besar macam bazar-bazar lain tapi memang happening kat situ...masa tu lah nak usha awek, nak usha balak...masa tu lah...masa tu haku dapat 2 hari je penuh, haha...kejam betulah!...takpa la ni haku masih usaha nak settle puasa-puasa yang tertinggal...korang dah buat belom?..

No comments: