Thursday, 7 July 2011

" BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ? "

sila klik untuk join sama hokeh?..

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh...yezzaa yaa ekau-ekau...hari ni den nak join segmen Ben Ashaari yang bakal meletopkan belog den untuk kali keduo, bayangkan masa den join segmen Gegar Blog dua tiga hari lepas.. Feed back dio molampau-lampau selalue takde sapa komen entry den...sob!..sob!...sob! tapi pas masuk segmen anjuran BA nih, market den naik haa..den tau dah segmen BA memang anjakan paradigma buek den...

Sobolum ni takdo sapo berani lagi komen molampau-lampau kek belog den, agaknya mereko tau dan sodar bahawasanya kalo mereko kritik habis-habisan den nak poie BOM blogspot  mereko..hahahaa...ha takut la tu...kalo ekau berani komen la molampau-lampau yo..ekau tak tau den ado senjato persendirian...den tembak ekau! beng! beng! beng!


**bro, komen aa..apa lagi?...

8 comments:

ninie_azriena said...

header blog ni sgt kreatif :)

nice blog..
epy blogging :)

salam kenal dari ninie (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! hehe blog dah smart, keep on blogging! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

NasZ said...

nice blog cuma gelap je..huhu..

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

Atika Farha ;D said...

buat pop up window. sng org nak komen. tulisan jgn besar sgt.

TYNTHA LANA said...

Prebet 29 melapor diri disini tuan! hahaha

Ok,bersedia untuk dikritik puan!hahaha

Blog ni baru lagi, takda benda nk ckp sgt. Cuma, mister Linky, lebih elok letak kat tmpt lain? Kewujudannya kat bawah header buat jarak between ur header n entry pertama jadi jauh..cam lana sbg reader, kalau boleh, bila buka je blog org, lana nak tgk header n tajuk entry dulu..dari situ baru ada minat nak teruskn menjenguk atau tidak sesuatu blog tu..

Ok, good luck! kritik lana gak ya? :)

http://lianapm.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alin Hassan said...

tabik kapten! dah siap follow ni.

template simple, nice. buat popup comment k. baru mesra pembaca.

jom terjah n follow sini :)

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

haa.. datang singgah nak kritik ni... heee ~

blog ni loading laju + simple.. suka header... smart... lain da OK ni..
,btw... happy blogging... =D

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)