Sunday, 10 July 2011

BERSAMA LAKI-LAKI KACAK DAN SEKSI DI TELOK KEMANG

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh...
  Kehidupan sebagai seorang student ni kadangkala ahmad..amat..amat..amat membosankan, dari jam 2100H sampai 2245H berbaris...haku bukan mengeluh tapi penat dengan keadaan ni...haihh, bape lama lagi haku nak stay sinih..orang kata sepuluh bulan tu sekejap je...pejam celik, pejam celik dah sepuloh bulan...jap haku nak try pejam celik...wait aaa...aaa...zZz..zZz...

ohh...terbuat tidor lak...hehe, okeh harini haku bleh outing, hoyehh...dah 2 minggu haku tak outing, asik kena klepet ngan skot-skot je...kata nak bawak haku gi jalan-jalan, haremmm takde...bertapa la haku kat bilik yang sunyi dan gersang tersebut...owhhh....bosan hari tu...

Al-kisahnya haku nak ikot kawan-kawan haku gi mancing, yeahhh haku kan dah jadi nelayan berjaya semenjak datang ke skolah nih..nak dijadikan cerita...umpan tak dijumpai so kensel pegi mancing...kitorang gi piknik...kat Telok Kemang...haku tak mandi laut sebab tak bawak pon baju spare, mana nak tau kata nak mandi laut kan, so haku kena tengok  jelah...sebab tu ada entry harini...jom...layan pic piknik ;p


 Yezza ni adan...ngan kusyuk menikmati eskrem...
 Dari kiri is Too Bulat, Arul Sexy Boy..Kfn Julia n Aber Sexy Guy...
 hehe...cute je pic nih, tapi bakpe Kfn Julia tutup muka?...ohoo...dia pemalu~
 is Too Bulat ngan Zaki...depa cuci mata je nihh...
 Pose eksyen kat Yan, sebab beliau tak dapat ikot sama...hahaha...
Sebelom masuk laut...
 Yaa...Arul si laki-laki seksi...
Tak paham ngan pose yang Too Bulat buat tuh..pose galak kot...musim mengawan la katakan~

and


last


capture


for


this


week


is


isteri


hehe..


is





*   *   *   *   *   *   *

**Ohh orang pernah tanya kenapa haku tak join gugurl...haku tegaskan kat sini bukan haku tak mo join diorang, tapi diorang yang tak nak join haku tau...masing-masing ade komitment ngan suami..anak..tunang..bf, so untuk orang solo cam haku...haku bebas cam obor-obor kat laut, takleh usik bisa!





No comments: