Thursday, 2 June 2011

KESIAN KAU KAN

Assalamualaikum semua...harap semua sehat, tak macam haku...seminggu ni rasa nak demam sangat-sangat tapi tah la, badan tak panas luar, panas dalam jek macam panas hati haku ni hah...haha...haku kan sensitip, gile kau takkan sebab haku tak sidai baju je kau nak cerita satu kelas, jatuh la market haku, baru je nak mengorat, hahaha...cam hampagas lah kau...engkau la sapa lagik...!


Selsema-selsema...Ubat dah makan tapi tak kebah-kebah, tapi takpe sebab mood haku baek arini haku taip lagi entry, kalo haku ade cerita lagi, haku buat tajuk lain pulok haha...kesian tak kaurang tengok belog haku?...untuk pengetahuan semua haku dah pon tempah template baru kat Empayar Bintang Tiga....tak lama lagi elok la belog haku ni, time tu misti ramai yang nak follow belog haku....haha...

Tapi sekarang haku masih dalam kursus, sangat bizi...sebab baru sangat haku kat sini, banyak lagi kerja tak settle, banyak gak benda yang haku nak cerita pasal kehidupan haku kat sini, banyak gambo haku tak dan edit, aahh senang cerita haku bizi okeh...

Sebenonya haku ade tak puas hati ngan sorang ni, tapi tah la...haku tak tau nak mula tang mana...yang haku tau la ni dia anti ngan haku...cerita tak elok pasai haku  banya jek rasa, bakul haku kat toilet pon jadi modal bercerita, ape kejadahnya?...adei la...malas betul nak gaduh mulut...haku kokap, kalo naik tangan cepat lah...upsss...kantoi disitu...


**dah kantoi kata haku ni gagah, pasni misti balaks-balaks tak berani  ngorat..haha