Monday, 21 March 2011


Assalamualaikum...

Entry hari ni pendek je...dua tiga menjak ni, tikos bukan main hepi kat bilik haku...makanan-makanan takyah la tinggal kat luar, kompom besuk semua ade belakang ice box, belakang locker...sanggup gigit turpaware semata-mata nak hamek Mee Goreng SEDAP tuh...dah sedap sangat gamoknya...tak boleh nak salahkan tikos jek, makanan ada depa mai la...tapi ada satu lagi yang buat tikos-tikos ni masuk bilik haku...


INI PUNCA UTAMA...


Tikos-tikos Malaysia nak kawan ngan Mickey Mouse yang glemer ni, ni Soleha punya la ni....hangin jek haku tiap pagi nak menyapu Meggi SEDAP kat belakang ice box. Baru sat-sat dia mai tengok haku blogging, kuang asam gelugoq punyo tikus..

**Jaga kau Soleha, besuk ang pegi Gurun haku sorok selipar ang...tak bagi can punyoo kat tikos Satu Malaysia...

2 comments:

sicomot-comel said...

alahai..
tomeynye selipar tuh ^^

KRAFMAN JULIA said...

haha...tu selipar buruk Soleha, Mickey je lebih...tapak kasut pon takdak!