Monday, 21 March 2011

Assalamualaikum...
Hari ni hari ahad, ahad adalah weekend untuk para-para anggota bujang trang tang tang seperti haku..tadi pagi-pagi Soleha ngan Erna dah gerak ke Gurun Sahara Kedah, haku rasa amat bosan...Mesej Kak Nani hahaq kata nak pi rumah beliau. Lepas siap basuh baju, haku basuh moto lepas tu haku make up lawo-lawo, pakai kain kembang...tibe-tibe

Soleha ngan Erna balik, cesss...depa habaq tak pegi pon lagi, balik makan dulu petang kang baru pegi semula. Erna tanya haku nak gi mana...haku habaq la nak pi umah skot haku, siap nak kirim nasik kat haku...ohh! sowie i nak pi taktau balik pukui berapa...haku plan nak pusing satu SP ni, maklum la hari-hari terakhir seorang Krafman kan...huhu...

Takbleh blah tengok Soleha ngan Erna buat muka lapar, dengan takde motonya depa buat muka lima puloh sen! lima puloh sen!..haihh...ambik la awek haku tu...emmmph!


Selang setengah jam gitu setelah bejanggut menunggu, mereka pun pulang kepangkal jalan...Haku pon memulakan perjalanan yang tak berapa jauh tuh.....sebelom sampai ke rumah Kak Nani haku singgah Econsave, beli buah tangan...buah oren untuk Kak Nani dan....


untuk Mohd Farhan Haikal 

hehe...jom tengok baby...jom la..






Farhan yang seksi..nanti beso tengok clip ni hokeh?...

. video

**Maybe ni last jumpa Kak Nani, ada rezeki haku mai kedah lagi...cari Farhan Haikal yang sehat ni...


No comments: