Wednesday, 16 March 2011

Assalamualaikum...dan selamat pagi, yah! dah nak masuk jam satu, haku jugak yang takleh tido...sedangkan mereka mereka dah berkeroh dengan jayanya, takde lah...depa semua baru balik dari kem masing-masing. Semua orang ada perasaan so kaurang misti biasa ecited atau teruja atau kata lainnya ade something yang buleh buat kaurang berenti sat sebab nak tengok sesuatu...haa, apedia?...ce cite..ce cite...


Haku lah kan ade tiga benda, yang bleh buat haku berenti sekejap dari buat aktiviti-aktiviti seharian, kecuali yang lima wajib tuh haku tolak tepi dulu siap-siap, kang kaurang ingat haku ni jahil lak...hehe, paham hokeh?...aktiviti- aktiviti harian haku tu la...first sekali haku ecited pada...
KLCC?...ye, muka sipu-sipu jab...haku ecited gilos ngan KLCC, setiap kali masuk area KL, first benda yang haku cari ialah Menara KLCC even haku dalam bas pon, misti haku cari KLCC bukan Menara KL atau menara gading haha...penah la haku pegi KLCC sekali dua, tapi lama dulu haku pon dah tak berapa henggat. Haku tau ade Petrosains ngan Aquaria, tu pon tau sekadar pengetahuan, bukan pegi masuk lagi...haihh, KLCC tunggu haku mai yer...

Bila masuk Ogos jek, banyak iklan pasai nih...sejak kecik haku ecited jek kalo ader perarakan kat Dataran Merdeka, haku tak penah pegi pon, haku tengok dalam TV jelah, mandi awai woo nak tengok perarakan...  ingat masa kecik-kecik pakat ngan adik beradik, semua pakai baju gedabak bapak haku siap pakai pack, jungle head, celoreng-celorang kat muka tunjuk kat bapak...nasib bapak haku tu spoting, kalo tak ade plak masuk berita bapak reging anak..haha..

oh ye, sampai sekarang bila ade masuk berita ke, masuk peper ke tentang askar-askar ni, tak kira la cite baik ke cite dadah ke bunuh ke asal ade bunyi askar memang haku sentap, berenti sat wat kije tengok infomasi...manala tau kerajaan umum gaji naik lagi ke...huhu..
Err...ni stetment iklhas dari haku,seriusnya haku memang gemor tengok benda-benda cantik, baju cantik, bunga cantik, kasut cantik, rumah cantik, belog cantik terutama sekali pompuan cantik, haha...tapi sori key, haku bukan lesbo...just suka, kaurang hengat haku taruk pompuan seksi haku gile sex ke?...heh tak la haku saja taruk sebab haku takmo kaurang tau jantina haku hehe...

haku pompuan dan haku bukan lesbo... okbai!

No comments: