Wednesday, 16 March 2011

Assalamualaikum...hehe, kaurang tak kenal haku kan?...gud..gud...meh haku kenalkan diri, Ehem! Ehem!..."TAK KENAL MAKA TAK CINTA" nama haku JULIA, umoq haku DUA PULUH LIMA, jangan duk tanya dua tiga kali umoq haku, putaq pala sat gi... Asai PAHANG, apekejadahnya orang PAHANG tapi pakai LOGHAT UTARA???...yaa kejadahnya menjadi-jadi sejak 3 tahun yang sudah, dimana Krafman Julia ditempatkan di Kem Lapangan Terbang, Sungai Petani Kedah. Rasanya tak salah dah kalo betukaq loghat...huhu...


Hokeh cite pasai family plak...bapak haku pencen askar la ni duk buat keje-keje kampung je kat Pahang, mama haku keje buat kuih...haku ade abang sorang lelaki, sorang kakak pompuan ngan tiga orang adik pompuan...pehh! ramai gile adik pompuan...yang bongsu pon dah form 4, so boleh la nak kata semua dah besaq dan lebaq huhu...

Sekolah...haku sekolah samapai SPM jek, kat SMKKA...terletak kat Pahang la tu, banyak sekolah gak haku pindah, kuantan, kamunting...eh, dua je? rasa cam banyak...hehehe..sebab bapak haku askar, pindah randah gak aa..sebab ape haku sekolah sampai SPM je tak sampai STPM?...sebab haku gatai nak masuk askar haha...last-last pas dua tahun baru depa terima haku masuk askar adehhh...tapi selama dua tahun tu bukan haku tak keje langsung hokeh?...haku keje Kilang Alps kat Jengka nu, jab google..
haa..kan ade, tQ google...syes habaq ni, pic ni haku pilih sebab haku kenal macik ngan aci yang kai uniform kaler coklat tuh..ini seriusss...tapi masa haku keje dulu aci tu x ngandung camnihh...hahaha..pastu kat Eja Beauty House, haa mana nak carik askar keje beauty house, dah terkantoi kepermpuanan haku huhu...dah google takdek la kedai tuh, depa malu kot nak expose kat tenet nih...

Haku masok askar takde paksaan, since umo haku 12 tahun haku dah simpan hasrat nih, biaselah budak nerd nakal macam haku nih ramai yang tak suke, tak suke aww!bile haku rase ramai gile tak suka haku, haku pikir nak belah jauh-jauh, stat situlah...situlah punca haku join army nih...

Dulu...takde la lama sangat dalam dua tiga tahun lepas-lepas, kaurang tahu, haku malu nak mengaku haku ni askar, pehh...i mean kat alam maya ni lah, ngan kawan-kawan haku ni kerek...maklum la keje kerajaan, kena la kerek...heh! kerek yang tak membawa ke mana-mana. Pas insap sebab kena ceramah ngan member, haku ngaku je....tapi bila haku ngaku askar...depa tak caya, so how???...

Sebenonya haku lagi suko kalo kaurang bertanya...pekata kaurang tanyalah....haku jawap, kalo haku ade jawaban....KLIK SINI untuk pertanyaan....anon-anon yang sopan jugak dilayan hokeh! itu FORMSPRING hokeh..mukan borang nikah kawin...




2 comments:

fa east zan said...

ok la 2 hehehehe kuatkan smangt

KRAFMAN JULIA said...

huhu..tengs~