Wednesday, 16 March 2011

Assalamualaikum, entry ketiga hari ni...ngape ntah haku semangat jek nak hupdate, padahai haku tau takde sapa-sapa pon baca belog nih, haku memanggg syok sendiri...takpelah, haku taip...haku baca...


Ooohh..nak cite sebab ape belog haku takde tajuk, hehe...haku taruk gambor jek tu pon jenuh ngedit, jab pakai photoshop, jab gik pakai photoscape...ape-apejelah asalkan haku SS huhu...sebenonya haku just pakai Designer template so, tang tajuk tu haku memang tak pueh ati la...haku nak tajuk yang center ngan tulisan Schoolbell cam font haku sekarang nih, tapi haku tak gheti buat, selama haku berbloging nih..haku bagi 100% kepercayaan kat Tutorial dari belog-belog tertentu....

Haku suke belog-belog yang banyak tutorial, ader la dua tiga belog yang memang aku peng"stalker"nya haha! nantilah taruk kat sidebar,haku gak ecited kat belog PINK ...awww!..haku memang ganah tapi takbleh nafikan sifat keperempuanan haku juga menebal...ade la yang kata haku ni saja buat muka "ketat" padahai "manje" adoi der, takkan la haku nak tunjuk haku ni manje der...aishh~

Haku duk tunggu masa nak tukaq template baru, tapi bila haku tengok jek belog nih, "....rasa sayang hei..rasa sayang sayang hei..." adesh, takkan nak kensel tempahan tuh, emm...takpelah, haku dah tempah kang buruk plak siku, dah jatuh harga hehehe...agaknya camanolah rupa template baru haku nanti?....temenung jab....

kesimpulannya kaurang tau tak sebab ape haku tak taruk tajuk, haku taruk gambor je?...mmm tak tau la tu sebab...haku nak tajuk yang center ngan tulisan Schoolbell cam font haku sekarang nih, tapi haku tak gheti buat...hahaha...okbai


No comments: